Villa Bilthoven Noord

TOTAAL RENOVATIE - INTERIEURONTWERP & VERBOUWBEGELEIDING

In een prachtige bosrijke omgeving van Bilthoven voor een  villa van ruim 300 meter het ruimtelijke ontwerp, interieurontwerp mogen doen en de renovatie begeleid. De gehele eerste verdieping is eruit gegaan en opnieuw ingedeeld. Door een slimme herindeling van 1 grote badkamer, zijn er 3 nieuwe ruimtes gecreëerd. Masterbathroom aansluitend aan de masterbedroom, een tweede badkamer en een apart toilet op de verdiepingsvloer. Van de oorspronkelijke grote onpraktische badkamer, zijn drie ruimtes gemaakt om iedereen zijn eigen ruimte te geven, zonder dat het ruimtelijke gevoel op de eerste verdieping verloren is gegaan. 

De tweede verdieping kreeg een nieuwe badkamer. Voor de drie kinderkamers en de begane grond is een totaal interieur & styling plan gemaakt samen met de bewoners.

Naast het ruimtelijke ontwerp, ontwerp en maatwerk toegepast voor badmeubel en alle garderobekasten in het interieurplan. Maar ook renovatie van de oude houten vloer, marmeren schouw en andere originele elementen hoorden er allemaal bij.

Na een degelijke voorbereiding van twee maanden voor het ontvangen van de sleutel, is de verbouwbegeleiding een leuk en intensief traject geweest om alles naar wens, en bovenal zonder uitloop van tijd en geld te realiseren! Huizen uit begin 1900 zorgen vaak voor verrassingen, dus snel anticiperen op de situatie door een dagelijkse begeleiding op de bouw is dan cruciaal. 

© all rights reserved - MDKKR. - 2024